Surface seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Surface? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Surface.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Surface (Seizoen 1) dateert van 2005.
Surface Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Surface? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Surface seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Surface Serie Informatie
Surface is een Mystery / Sciencefiction-serie uit 2005-2006. Geregisseerd door Jeffrey Reiner met onder meer de acteurs Lake Bell, Ian Anthony Dale en Leighton Meester .
De jonge oceanografe Laura Daughtery (Lake Bell) ontdekt een gigantisch onderwaterschepsel. Haar obsessieve zoektocht naar de herkomst van deze gevaarlijke, onbekende diersoort voert haar en enkele andere mensen naar de duistere uithoeken van de oceaan, ver weg van de zon. Zonder dat ze het beseffen, ligt het lot van de wereld in hun handen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,83 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.