• 9.383.342 stemmen

New Girl

New Girl seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie New Girl? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van New Girl.

Het laatste bij ons bekende seizoen van New Girl (Seizoen 7) dateert van 2018.

New Girl Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van New Girl? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over New Girl seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

New Girl Serie Informatie

New Girl is een Komedie-serie uit 2011-2018. Geregisseerd door Trent O'Donnell met onder meer de acteurs Zooey Deschanel, Jake Johnson en Max Greenfield .

New Girl draait om Jess, die, nadat haar relatie met haar vreemdgaande vriendje ten einde is gekomen, op zoek is naar een nieuwe woning. Ze komt terecht bij een groep van drie mannen die op zoek zijn naar een kamergenoot.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,44 met in totaal 406 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.