• 9.384.381 stemmen

Rock 'n' Wrestling

Rock 'n' Wrestling seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Rock 'n' Wrestling? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Rock 'n' Wrestling.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Rock 'n' Wrestling (Seizoen 2) dateert van 1986.

Rock 'n' Wrestling Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Rock 'n' Wrestling? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rock 'n' Wrestling seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Rock 'n' Wrestling Serie Informatie

Rock 'n' Wrestling is een Animatie / Komedie-serie uit 1985-1986. met onder meer de acteurs Brad Garrett, James Avery en Charlie Adler .

Hulk Hogan's Rock 'n' Wrestling is een Amerikaanse geanimeerde televisieserie die oorspronkelijk te zien was op CBS zaterdagochtend van 14 september 1985 tot 18 oktober 1986, met herhalingen uitgezonden tot 27 juni 1987. Rock 'n' Wrestling bevat geanimeerde avonturen van populaire WWF-worstelaars uit die tijd, waaronder het titelpersonage Hulk Hogan en zijn groep worstelaars die strijden tegen een groep bedrieglijke worstelaars onder leiding van Roddy Piper.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,50 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.