• 9.383.364 stemmen

Letzte Bulle, Der

Der Letzte Bulle seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Der Letzte Bulle? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Der Letzte Bulle.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Der Letzte Bulle (Seizoen 5) dateert van 2014.

Der Letzte Bulle Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Der Letzte Bulle? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Der Letzte Bulle seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Der Letzte Bulle Serie Informatie

Der Letzte Bulle is een Misdaad-serie uit 2010-2014. Geregisseerd door Sebastian Vigg met onder meer de acteurs Henning Baum, Maximilian Grill en Helmfried von Lüttichau .

Aan het einde van de jaren 80 raakte de jonge agent Mick Brisgau tijdens een missie ernstig gewond en belandde in een coma. Twintig jaar later wordt hij volledig onverwacht wakker. De 21e eeuw is een schok voor de macho: hij heeft nog nooit gehoord van DNA-analyse en internet. Ook privé is alles anders. Mick's vrouw Lisa heeft een ander en hij is een vreemde voor zijn dochter Isabelle. Mick keert terug naar zijn werk, waar zijn nieuwe partner Kringge, een erg correcte jongeman, en politiepsycholoog Tanja Haffner hem helpen te wennen aan zijn nieuwe leven. Mick gelooft niet in nieuwe methoden, hij vertrouwt op zijn eigen regels. Het lijkt erop dat er maar twee opties zijn: Of Mick moet veranderen, of zijn omgeving. Slecht nieuws voor zijn omgeving!

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.