Cloak & Dagger seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Cloak & Dagger? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Cloak & Dagger.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Cloak & Dagger (Seizoen 2) dateert van 2019.
Cloak & Dagger Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Cloak & Dagger? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cloak & Dagger seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Cloak & Dagger Serie Informatie
Cloak & Dagger is een Actie / Avontuur-serie uit 2018-2019. Geregisseerd door Jeff Woolnough met onder meer de acteurs Aubrey Joseph, Olivia Holt en Andrea Roth .
Tandy Bowen en Tyrone Johnson zijn twee tieners met heel verschillende achtergronden. Ze worden verliefd en worden op een dag wakker met nieuw verworven superkrachten. Tandy kan lichtpijlen uitstoten en Tyrone heeft het vermogen om anderen in duisternis te hullen. Ze komen er al snel achter dat ze sterker zijn als ze bij elkaar zijn dan apart, maar hun gevoelens voor elkaar maken hun toch al gecompliceerde wereld nog uitdagender.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.