Fort Alpha seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Fort Alpha? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Fort Alpha.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Fort Alpha (Seizoen 2) dateert van 1997.
Fort Alpha Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Fort Alpha? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fort Alpha seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Fort Alpha Serie Informatie
Fort Alpha is een Drama-serie uit 1996-1997. met onder meer de acteurs Tygo Gernandt, Daan Schuurmans en Danny de Kok .
Centraal in de serie Fort Alpha staat een HAVO 4 klas, waarin het er soms hevig aan toe gaat. Leerlingen die van het Spiegel College komen, gaan over hun nek van de kakkers en balletjes van de Rijks. De leerlingen afkomstig van de elitaire Rijks kijken neer op de alternatieve, zogenaamd vrije types van het Spiegel. Niet alleen de leerlingen hebben moeite met de fusie, ook de tot elkaar veroordeelde leraren houden er zulke verschillende ideeën op na, dat conflicten onvermijdelijk zijn.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,98 met in totaal 33 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.