Maude seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Maude? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Maude.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Maude (Seizoen 6) dateert van 1977.
Maude Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Maude? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Maude seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Maude Serie Informatie
Maude is een Komedie-serie uit 1972-1978. Geregisseerd door Bill Hobin met onder meer de acteurs Bea Arthur, Bill Macy en Adrienne Barbeau .
Maude Findlay is een uitgesproken dame uit de middenklasse die zich nooit zal schromen haar liberale politieke voorkeuren en ideeën te spuien en met iedereen te delen. Ze deelt haar huis is Tuckahoe, New York, met haar vierde man Walter, haar reeds gescheiden dochter Carol en Philip, de zoon van Carol. Dokter Arthur en Vivian Harmon zijn haar beste vrienden. Maude komt mede door haar vlotte babbel in de nodige komische situaties terecht.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.