• 9.385.005 stemmen

Father Knows Best

Father Knows Best seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Father Knows Best? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Father Knows Best.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Father Knows Best (Seizoen 6) dateert van 1959.

Father Knows Best Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Father Knows Best? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Father Knows Best seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Father Knows Best Serie Informatie

Father Knows Best is een Komedie / Familie-serie uit 1954-1960. Geregisseerd door Peter Tewksbury met onder meer de acteurs Robert Young, Jane Wyatt en Elinor Donahue .

Jim Anderson is huisvader en hij neemt zijn taak niet alleen serieus; hij is er ook behoorlijk goed in. Samen met zijn vrouw Margaret Anderson probeert hij zo goed mogelijk voor zijn gezin te zorgen. Hun drie kinderen, Betty "Princess", James "Bud" en Kathy "Kitten", gedragen zich eigenlijk altijd goed, zijn beleefd en tonen veel respect naar hun ouders. Wanneer er perikelen spelen binnen het gezin, dan weten Jim en Margaret de boel altijd op een nette en waardige manier op te lossen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.