Hex seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Hex? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Hex.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Hex (Seizoen 2) dateert van 2005.
Hex Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Hex? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hex seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Hex Serie Informatie
Hex is een Fantasy / Horror-serie uit 2004-2005. Geregisseerd door Brian Grant met onder meer de acteurs Amber Sainsbury, Jamie Davis en Anna Wilson-Jones .
Hex gaat over Cassie, een verlegen middelbaar schoolmeisje dat door de anderen geaccepteerd wil worden. Alleen haar beste vriend Thelma houdt oprecht van haar. Later ontdekt Cassie dat ze gevaarlijke krachten bezit en wordt ze in een wereld die ver buiten haar controle staat getrokken. De man die ze het meest moet vrezen, slaagt erin om een plekje in haar hart te veroveren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.