• 9.384.382 stemmen

77 Sunset Strip

77 Sunset Strip seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie 77 Sunset Strip? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van 77 Sunset Strip.

Het laatste bij ons bekende seizoen van 77 Sunset Strip (Seizoen 6) dateert van 1963.

77 Sunset Strip Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van 77 Sunset Strip? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 77 Sunset Strip seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

77 Sunset Strip Serie Informatie

77 Sunset Strip is een Actie / Misdaad-serie uit 1958-1964. Geregisseerd door George Waggner met onder meer de acteurs Efrem Zimbalist Jr., Roger Smith en Edd Byrnes .

Privédetective Stue Bailey is een gecultiveerde voormalige OSS officier die gespecialiseerd is in talen. Zijn partner Jeff Spencer is een voormalige undercoveragent voor de overheid en gespecialiseerd in judo. Het duo houdt kantoor op nummer 77 op de Sunset Strip in Hollywood, maar de zaken die ze aannemen zorgen ervoor dat ze heel de wereld over reizen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.