Hoshi no Kirby seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Hoshi no Kirby? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Hoshi no Kirby.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Hoshi no Kirby (Seizoen 4) dateert van 2003.
Hoshi no Kirby Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Hoshi no Kirby? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hoshi no Kirby seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Hoshi no Kirby Serie Informatie
Hoshi no Kirby is een Animatie / Avontuur-serie uit 2001-2003. Geregisseerd door Hiroshi Harada met onder meer de acteurs Makiko Ohmoto, Kenichi Ogata en Naoki Tatsuta .
De serie begint met reusachtige octopus die de schapen van Cappy Town oppeuzelt. De mensen worden ongerust en gaan naar King Dedede en Escargon. Zij geloven ze niet, dus gaan ze naar Kabu, een gigantisch beeld dat in de toekomst en het verleden kan kijken. Hij vertelt dat Dream Land vernietigd zal worden, maar dat er ook hoop is. "De sterrenkrijger Kirby" zal het universum redden van de kwade tovenaar Nightmare en zijn bedrijf Holy Nightmare Co. Fumu, het meisje. dat in het land woont wordt verliefd (ze denkt dat Kirby een grote sterke man is), maar als er dan opeens een ruimteschip neerdaalt ziet ze dat Kirby een kleine roze bal is.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.