Babar seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Babar? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Babar.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Babar (Seizoen 1) dateert van 1989.
Babar Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Babar? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Babar seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Babar Serie Informatie
Babar is een Animatie / Komedie-serie uit 1989. Geregisseerd door Laura Shepherd met onder meer de acteurs Stephen Ouimette, Chris Wiggins en Dawn Greenhalgh .
Het jonge olifantje Babar ontvlucht het oerwoud nadat zijn moeder is doodgeschoten door een jager. In de stad ontmoet hij een oude dame die zich over hem ontfermd, en van wie hij zijn bekende groene kostuum krijgt. Babar kan de jungle niet vergeten en als hij groot is keert hij terug. Hij raakt bevriend met het aapje Zephir en trouwt met zijn nichtje Céleste. Babar sticht Célestestad en wordt zelfs koning van Olifantland, waar hij te maken krijgt met de gemene neushoornsoldaten onder leiding van heer Rataxes.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.