• 9.378.482 stemmen

American Housewife

American Housewife seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie American Housewife? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van American Housewife.

Het laatste bij ons bekende seizoen van American Housewife (Seizoen 5) dateert van 2020.

American Housewife Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van American Housewife? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over American Housewife seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

American Housewife Serie Informatie

American Housewife is een Komedie-serie uit 2016-2021. Geregisseerd door Chris Koch met onder meer de acteurs Katy Mixon, Diedrich Bader en Meg Donnelly .

Katie Otto is een zelfverzekerde vrouw en moeder van drie kinderen die nooit een blad voor de mond neemt. Ze probeert haar disfunctionele familie op te voeden in het rijke stadje Westport, Connecticut dat bol staat van de 'perfecte families'. Alsof het nog niet moeilijk genoeg is om haar familie thuis in toom te houden, moet ze er ook nog voor zorgen dat hun familie niet te veel uit te toon valt in hun chique buurt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,70 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.