Swiebertje seizoen 15?
Zal er een seizoen 15 beschikbaar komen voor de tv-serie Swiebertje? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Swiebertje.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Swiebertje (Seizoen 14) dateert van 1974.
Swiebertje Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 15) van Swiebertje? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Swiebertje seizoen 15 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Swiebertje Serie Informatie
Swiebertje is een Komedie / Familie-serie uit 1961-1975. met onder meer de acteurs Annie Leenders, Lou Geels en Jetty Cantor .
De serie speelt zich af in de kleine plattelandsgemeente Ouder-Amstel en draait om de landloper Swiebertje, naar eigen zeggen zowel zijn voornaam als zijn achternaam. Hij is een zwerver die het steeds aan de stok krijgt met veldwachter Bromsnor, vaak door een misverstand waarbij hij ergens valselijk van beschuldigd wordt. Daarnaast maakt hij voortdurend juffrouw Saartje, de huishoudster van de burgemeester, het hof.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,98 met in totaal 192 stemmen. De serie heeft momenteel 14 seizoenen.