Diff'rent Strokes seizoen 9?
Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Diff'rent Strokes? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Diff'rent Strokes.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Diff'rent Strokes (Seizoen 8) dateert van 1985.
Diff'rent Strokes Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Diff'rent Strokes? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Diff'rent Strokes seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Diff'rent Strokes Serie Informatie
Diff'rent Strokes is een Komedie / Familie-serie uit 1978-1986. Geregisseerd door Gerren Keith met onder meer de acteurs Conrad Bain, Gary Coleman en Todd Bridges .
Phillip Drummond, een miljonair in Manhattan en president van de megafirma Trans Allied Inc. adopteert twee Afro-Amerikaanse weeskinderen uit Harlem: de 8-jarige Arnold en de 12-jarige Willis. Drummond had hun stervende moeder, zijn huishoudster, beloofd dat hij na haar overlijden voor de jongens zou zorgen. Hun vader was reeds jaren eerder gestorven. Dit nieuwe samengestelde gezin maakt samen de nodige dingen mee.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,83 met in totaal 52 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.