• 9.384.824 stemmen

Cacciatore, Il

Il Cacciatore seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Il Cacciatore? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Il Cacciatore.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Il Cacciatore (Seizoen 3) dateert van 2021.

Il Cacciatore Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Il Cacciatore? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Il Cacciatore seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Il Cacciatore Serie Informatie

Il Cacciatore is een Actie / Misdaad-serie uit 2018-2021. met onder meer de acteurs Francesco Montanari, Miriam Dalmazio en Francesco Foti .

Het is 1993 in Palermo en twee maffia-clans voeren oorlog met elkaar en de straten zitten vol met bloed van criminelen en van onschuldige slachtoffers. Terwijl deze oorlog bezig is heeft een jonge en ambitieuze openbaar aanklager Saverio Barone het lef om te blijven verdedigen wat goed is. Zijn collega’s keuren het af als hij zijn eigen baas durft aan te klagen. De leider van de Anti-Maffia-afdeling ziet wel wat in hem en wil hem dan ook in zijn team. Dankzij zijn briljante inzichten, een reeks spectaculaire invallen en zijn efficiëntie weet Saverio, die de bijnaam the Hunter krijgt, meer dan driehonderd maffiosi te arresteren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,29 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.