Blue Mountain State seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Blue Mountain State? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Blue Mountain State.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Blue Mountain State (Seizoen 3) dateert van 2011.
Blue Mountain State Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Blue Mountain State? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Blue Mountain State seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Blue Mountain State Serie Informatie
Blue Mountain State is een Komedie-serie uit 2010-2011. Geregisseerd door John Fortenberry met onder meer de acteurs Darin Brooks, Gabrielle Dennis en Sam Jones .
We volgen de dagelijkse bezigheden van drie eerstejaars studenten, als zij zich proberen aan te passen, aan het leven als een student aan de Blue Mountain State University. Alex is een getalenteerde quarterback die het prima vindt om als reservespeler op de bank te zitten. Hij houdt zich namelijk meer bezig met feesten met zijn beste vriend Sammy. Sammy streeft ernaar om de mascotte van de school te worden. Craig, daarentegen is een toekomstige pro wiens leven al compleet is uitgestippeld. Dit komt voornamelijk door zijn overheersende vriendin. Als eerstejaars student aan de Blue Mountain State University draait het niet alleen om Football, maar om nog veel meer dan dat. Als eerstejaars ontkom je namelijk niet aan de grote hoeveelheid vrouwen en feesten. En naast dit alles moet er natuurlijk ook nog college gevolgd worden. Hoe zullen deze drie heren hun eerste jaar doorkomen?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,74 met in totaal 95 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.