• 9.383.844 stemmen

This Close

This Close seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie This Close? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van This Close.

Het laatste bij ons bekende seizoen van This Close (Seizoen 2) dateert van 2019.

This Close Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van This Close? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over This Close seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

This Close Serie Informatie

This Close is een Drama / Komedie-serie uit 2018-2019. Geregisseerd door Andrew Ahn met onder meer de acteurs Marlee Matlin, Josh Feldman en Zach Gilford .

In ‘This Close’ zijn de boezemvrienden Kate en Michael allebei doof. Kate is dolgelukkig nu ze ten huwelijk is gevraagd door haar vriend Danny. Het liefdesleven van Michael gaat daarentegen een stuk slechter. Zijn relatie is net op de klippen gelopen. Kate probeert hem zo goed mogelijk te steunen, maar merkt dat ze langzaam uit elkaar groeien. Ook op het werk krijgen Kate en Michael te maken met de nodige tegenslagen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.