Wait Till Your Father Gets Home seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Wait Till Your Father Gets Home? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Wait Till Your Father Gets Home.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Wait Till Your Father Gets Home (Seizoen 3) dateert van 1974.
Wait Till Your Father Gets Home Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Wait Till Your Father Gets Home? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wait Till Your Father Gets Home seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Wait Till Your Father Gets Home Serie Informatie
Wait Till Your Father Gets Home is een Animatie / Komedie-serie uit 1972-1974. met onder meer de acteurs Tom Bosley, Joan Gerber en Kristina Holland .
De familie Boyle is een typische Amerikaanse familie uit de jaren 70. Vader Harry is eigenaar van een groothandel en zijn vrouw Irma is huisvrouw. Samen hebben ze drie kinderen: Chet, Alice en Jamie. Chet is 22 en gestopt met school. Alice is 16 en kiest altijd de kant van haar moeder en Jamie is 9 en een ware kapitalist. De familie woont op de Elm Straat in Los Angeles en ze doen hun best om zo goed mogelijk door het leven te komen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.