Still Standing seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Still Standing? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Still Standing.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Still Standing (Seizoen 4) dateert van 2005.
Still Standing Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Still Standing? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Still Standing seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Still Standing Serie Informatie
Still Standing is een Komedie / Romantiek-serie uit 2002-2006. Geregisseerd door Andrew D. Weyman met onder meer de acteurs Mark Addy, Jami Gertz en Jennifer Irwin .
Bill en Judy probeert hun drie kinderen correct op te voeden. De lessen die ze ze willen leren staan echter vaak lijnrecht tegenover de manier waarop ze zelf hebben geleefd. Bill en Judy zijn zelf hun tienerjaren amper ontgroeit, wat ervoor zorgt dat de rollen in het huis wat betreft de ouders en kinderen vaak omgedraaid zijn.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,21 met in totaal 38 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.