Baby seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Baby? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Baby.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Baby (Seizoen 3) dateert van 2020.
Baby Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Baby? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Baby seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Baby Serie Informatie
Baby is een Drama-serie uit 2018-2020. Geregisseerd door Andrea De Sica met onder meer de acteurs Benedetta Porcaroli, Alice Pagani en Riccardo Mandolini .
Baby vertelt het ‘coming of age’ verhaal van verschillende tieners op een middelbare school, die zich willen afzetten tegen de gevestigde orde. De serie speelt zich af in Parioli, Rome, en werd geïnspireerd door een schandaal dat daar in 2013 plaatsvond, toen verschillende welgestelde tieners zich lieten prostitueren om aan meer geld voor luxe spullen te komen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 28 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.