• 9.384.387 stemmen

No Activity

No Activity seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie No Activity? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van No Activity.

Het laatste bij ons bekende seizoen van No Activity (Seizoen 4) dateert van 2021.

No Activity Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van No Activity? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over No Activity seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

No Activity Serie Informatie

No Activity is een Komedie-serie uit 2017-2021. met onder meer de acteurs Tim Meadows, Patrick Brammall en Jason Mantzoukas .

No Activity volgt de werkzaamheden van een aantal mensen die allen op de één of andere manier iets te maken hebben met een grote drugsoperatie van de politie. Twee laaggeplaatste agenten, detective Nick Cullen en detective Judd Tolbeck, brengen erg veel tijd samen door aangezien ze geregeld langdurige surveillance klussen moeten opknappen. Daarnaast wordt er twee criminelen gevolgd die niet helemaal weten wat de bedoeling is. Twee medewerkers van de politiemeldkamer werken niet goed samen en twee Mexicaanse tunnelgravers komen vast te zitten in een kleine ruimte.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.