• 9.384.012 stemmen

Il Commissario Montalbano

Il Commissario Montalbano seizoen 16?

Zal er een seizoen 16 beschikbaar komen voor de tv-serie Il Commissario Montalbano? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Il Commissario Montalbano.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Il Commissario Montalbano (Seizoen 15) dateert van 2021.

Il Commissario Montalbano Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 16) van Il Commissario Montalbano? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Il Commissario Montalbano seizoen 16 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Il Commissario Montalbano Serie Informatie

Il Commissario Montalbano is een Misdaad / Drama-serie uit 1999-2021. Geregisseerd door Alberto Sironi met onder meer de acteurs Luca Zingaretti, Giacinto Ferro en Biagio Pelligra .

De koppige en melancholische commissaris Montalbano is een vrij norse man van veertig met een passie voor de verrukkelijke Siciliaanse keuken. In de grote traditie van detectives zoals Maigret en Martin Beck heeft ook hij eigenzinnige onderzoeksmethodes. Op Sicilië zijn politieke afrekeningen, maffiapraktijken, verhitte discussies, moord en lekker eten, vaste waarden in het speurwerk van detective Montalbano. Hij komt dan ook geregeld in de nodige lastige situaties terecht terwijl hij zaken probeert op te lossen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,64 met in totaal 128 stemmen. De serie heeft momenteel 15 seizoenen.