• 9.384.291 stemmen

Boy Meets World

Boy Meets World seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Boy Meets World? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Boy Meets World.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Boy Meets World (Seizoen 7) dateert van 1999.

Boy Meets World Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Boy Meets World? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Boy Meets World seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Boy Meets World Serie Informatie

Boy Meets World is een Komedie / Familie-serie uit 1993-2000. Geregisseerd door Jeff McCracken met onder meer de acteurs Rider Strong, Danielle Fishel en .

Boy Meets World vertelt de gebeurtenissen en de dagelijkse levenslessen van Cory Matthews, die opgroeit van een jonge jongen tot een getrouwde man. De problemen waarmee Cory thuis en op school te maken krijgt, blijken altijd op de één of andere manier met elkaar verbonden te zijn. Door ze op te lossen, krijgt hij steeds weer een beetje meer inzicht in het leven. Cory doet zijn uiterste best om erbij te horen op school. Zijn pogingen om een meisje te versieren, verlopen echter moeizaam. Shawn, zijn beste vriend, heeft ondertussen geen gebrek aan aandacht van meisjes.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,23 met in totaal 98 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.