• 9.384.794 stemmen

Final Space

Final Space seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Final Space? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Final Space.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Final Space (Seizoen 3) dateert van 2021.

Final Space Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Final Space? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Final Space seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Final Space Serie Informatie

Final Space is een Animatie / Actie-serie uit 2018-2021. met onder meer de acteurs Ashly Burch, Ron Funches en David Tennant .

Nadat een menselijke gevangene, een astronaut genaamd Gary, een schattige, planeten verwoestende alien genaamd Mooncake ontmoet, gaan de twee op een interstellair avontuur om het heelal te redden. Samen pogen ze het mysterie achter het laatste punt in het universum, Final Space, te ontrafelen. Het is echter nog maar de vraag of dit punt ook daadwerkelijk bestaat.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,74 met in totaal 63 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.