Brockmire seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Brockmire? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Brockmire.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Brockmire (Seizoen 4) dateert van 2020.
Brockmire Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Brockmire? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Brockmire seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Brockmire Serie Informatie
Brockmire is een Komedie / Drama-serie uit 2017-2020. Geregisseerd door Tim Kirkby met onder meer de acteurs Hank Azaria, Tawny Newsome en J.K. Simmons .
Jim Brockmire werkt als omroeper bij een honkbalteam. Hij beleeft in het openbaar een beschamende inzinking, wanneer hij erachter komt dat zijn vrouw meerdere keren is vreemdgegaan. Tien jaar later probeert hij zijn carrière en zijn liefdesleven weer op de rit te krijgen in een klein dorpje.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.