• 9.369.601 stemmen

Ontwikkeld door: Roger Black en Waco O'Guin

Met onder meer: Daniel Tosh, Roger Black en David Herman

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 25 september 2012

Eerst uitgezonden op: Comedy Central (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Brickleberry

Een bonte verzameling rangers staan samen in voor het algemene beheer van het Brickleberry natuurpark. Orde, netheid en het algemene welzijn van de natuur en de bewoners staan voorop. Wanneer het natuurpark door wanbeheer gesloten dreigt te worden, arriveert een nieuwe ranger. Hij moet het zootje ongeregeld onder controle zien te krijgen om samen het park van de ondergang te redden. Dit gaat echter alles behalve van een leien dakje. Het team blijkt nogal eigenzinnig te zijn.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Steve Williams (stemrol)

Malloy (stemrol)

Connie Cunaman (stemrol)

Ethel Anderson (stemrol)

Ethel Anderson (stemrol)

Woodrow 'Woody' Johnson (stemrol)

Denzel Jackson (stemrol)

Meningen over Brickleberry

avatar van Shaky

Shaky

woensdag 20 juni 2018
Brickleberry seizoen 1 [user=912]Esteban[/user]: Ik heb deze serie gevolgd. Geinige animatieshow die niet al te veel om het lijf heeft. Destijds werd er ontzettend veel reclame voor gemaakt door Daniel Tosh en dit zette me ertoe de serie maar eens een kans te geven. Vergelijkingen met Family Guy of andere vergelijkbare animatieshows zijn snel gemaakt, al is dit wel van een lager niveau natuurlijk. Echt zo'n 'verstand op nul' serie. Hier werd de show uitgezonden op Comedy Central.