ThunderCats seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie ThunderCats? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van ThunderCats.
Het laatste bij ons bekende seizoen van ThunderCats (Seizoen 4) dateert van 1989.
ThunderCats Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van ThunderCats? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over ThunderCats seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
ThunderCats Serie Informatie
ThunderCats is een Animatie / Actie-serie uit 1985-1989. met onder meer de acteurs Bob McFadden, Larry Kenney en Earl Hammond .
De Thundercats zijn half mens, half katachtigen. Het zijn de enige overlevenden van de verwoeste planeet Thundera. Opgejaagd door boosaardige mutanten weten de Thundercats, onder leiding van hun meester Jaga, koers te zetten naar de dichtstbijzijnde planeet. Het Ruimteschip crasht en Jaga overlijdt maar de andere Thundercats, die elk in een soort van onverwoestbare tijds capsule in slaap werden gebracht, ontwaken op hun nieuwe planeet Third Earth. Ze bouwen een groot fort en maken nieuwe vrienden. De Mutanten en hun bondgenoot Mumm-Ra vormen echter een constante bedreiging. Met behulp van hun nieuwe leider Lion-O en zijn machtige wapen Het Zwaard van Omen, proberen de ThunderCats een eigen bestaan op te bouwen en zichzelf en anderen te beschermen tegen het kwaad.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 22 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.