• 9.384.934 stemmen

Love Daily

Love Daily seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Love Daily? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Love Daily.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Love Daily (Seizoen 1) dateert van 2018.

Love Daily Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Love Daily? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Love Daily seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Love Daily Serie Informatie

Love Daily is een Romantiek / Drama-serie uit 2018. Geregisseerd door Eli Sokhn

Love Daily volgt twaalf verschillende koppels, die elk centraal staan in hun eigen aflevering, in de twaalf maanden van het jaar. De levens van de koppels worden geregeld op hun kop gezet. Hoewel romantiek en lieflijkheid een grote rol speelt in de levens van de koppels, krijgen ze ook te maken met exen, wraak en jaloezie. Zo komt iedereen erachter dat het hebben en onderhouden van een relatie niet vanzelf gaat. Is de liefde sterk genoeg om alles te overwinnen?