• 9.383.885 stemmen

Safe

Safe seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Safe? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Safe.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Safe (Seizoen 1) dateert van 2018.

Safe Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Safe? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Safe seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Safe Serie Informatie

Safe is een Drama-serie uit 2018. Geregisseerd door Julia Ford met onder meer de acteurs Michael C. Hall, Amanda Abbington en Amy James-Kelly .

Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg, die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen die hem na staan. De politie stelt een onderzoek in, maar Tom is geen man die stil blijft zitten. Hij besluit om zelf op zoek te gaan naar zijn dochter en moet gaan bepalen hoe ver hij wil gaan om zijn familie te beschermen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,31 met in totaal 136 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.