• 9.383.908 stemmen

Fat Friends

Fat Friends seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Fat Friends? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Fat Friends.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Fat Friends (Seizoen 4) dateert van 2005.

Fat Friends Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Fat Friends? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fat Friends seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Fat Friends Serie Informatie

Fat Friends is een Drama-serie uit 2000-2005. Geregisseerd door David Wheatley met onder meer de acteurs Gaynor Faye, Lisa Riley en Alison Steadman .

Fat Friends volgt een groep mensen met overgewicht die allen te maken hebben met de absurditeiten omtrent diëten in de hedendaagse tijd. Hoewel iedereen probeert om te gaan met de dagelijkse strubbelingen, lijkt het erop dat deze groep mensen hun overgewicht de schuld geeft van hun falen. Ze ontmoeten elkaar bij een centrum om af te vallen in Leeds dat door Carol gerund wordt. Carol probeert alle cliënten aan het Super Slimmers dieet te krijgen en probeert iedereen bij te staan in hun zoektocht naar een gezondere levensstijl.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.