• 9.385.005 stemmen

Grace under Fire

Grace under Fire seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Grace under Fire? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Grace under Fire.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Grace under Fire (Seizoen 5) dateert van 1997.

Grace under Fire Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Grace under Fire? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Grace under Fire seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Grace under Fire Serie Informatie

Grace under Fire is een Komedie / Romantiek-serie uit 1993-1998. Geregisseerd door Michael Lessac met onder meer de acteurs Brett Butler, Dave Thomas en Julie White .

Grace is gescheiden van haar alcoholverslaafde man die haar mishandelde. Tevens is ze zelf net afgekickt van haar eigen alcoholverslaving. Ze probeert haar leven weer op orde te krijgen en haar kinderen te beschermen tegen het maken van dezelfde fouten als zijzelf. Ze werkt op een olieraffinaderij tussen voornamelijk mannelijke collega’s. Ze is bevriend met haar buren Wade en Nadine, alsook de vrijgezelle apotheker Russel Norton.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,36 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.