United States of Tara seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie United States of Tara? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van United States of Tara.
Het laatste bij ons bekende seizoen van United States of Tara (Seizoen 3) dateert van 2011.
United States of Tara Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van United States of Tara? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over United States of Tara seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
United States of Tara Serie Informatie
United States of Tara is een Drama / Komedie-serie uit 2009-2011. Geregisseerd door Craig Zisk met onder meer de acteurs Toni Collette, John Corbett en Rosemarie DeWitt .
United States of Tara gaat over Tara Gregson, een vrouw van middelbare leeftijd die al sinds haar kindertijd last heeft van een dissociatieve identiteitsstoornis. Ze nam hiervoor medicatie, maar stopt hiermee om te onderzoeken wat de oorzaak is van haar ziekte. Daardoor krijgt haar ziekte weer de bovenhand en komen haar drie persoonlijkheden weer naar boven: zo heb je T, een tienermeisje dat vaak aan seks denkt; Buck, een mannelijke trucker en Alice, een huisvrouw uit de jaren 50. Gaandeweg evolueert ze en komt er zelfs nog een vierde persoonlijkheid naar boven: Gimme. Haar gezin moet leren omgaan met die persoonlijkheden, en daar hebben vooral haar kinderen Kate en Marshall het moeilijk mee. Haar zus Charmaine gelooft echter dat Tara niet echt ziek is en toneel speelt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,82 met in totaal 31 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.