• 9.369.601 stemmen

Willy's en Marjetten (2006)

1 seizoen
4,11 33 stemmen + Mijn stem

Genre: Komedie

Oorsprong: België

Ontwikkeld door: Bart De Pauw

Met onder meer: Jelle De Beule, Bart De Pauw en Jonas Geirnaert

Release datum: zondag 15 oktober 2006

Eerst uitgezonden op: één (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Willy's en Marjetten

In een Vlaams huis in een Vlaams dorp maken enkele Willy's samen met enkele Marjetten televisie. Vroeger had je enthousiastelingen die vrije radio maakten, met eenzelfde enthousiasme maken deze Willy's en Marjetten onder hun kerktoren vrije televisie. Op hun eigenzinnige, niet geheel eigentijdse wijze verslaan ze de actualiteit en knutselen ze programma's in elkaar.

Meningen over Willy's en Marjetten

avatar van AOVV

AOVV

donderdag 18 oktober 2018
Willy's en Marjetten seizoen 1 Deze week deze reeks nog 'ns aan bod laten komen, en het ligt nog altijd helemaal in mijn straatje. De combinatie De Pauw-Neveneffecten werkt ook gewoon erg goed, alle kolder buiten beschouwing gelaten. "Vrije televisie" is het ankerpunt van de show, met een stevige scheut landelijk amateurisme. Zo blijft men vooral rondom de eigen kerktoren schipperen, wat hilarische reportages oplevert, met vaak ook dezelfde gezichten. Het grappigst vind ik de sketches met Fons Van Callenberghe, de eeuwigdurende vete tussen Arsène en Ludo en natuurlijk de kapriolen van het olijke politieduo d'Haese en Walput, en hun afkeer jegens Zaffelare. Zo vatten ze in hun kleinburgerlijkheid vaak ook een kiem van waarheid. Ook de Poolse aflevering is een giller! Hola Pola, zou VJ Tony zeggen! 4,5 sterren
avatar van GoodOldJack

GoodOldJack

zaterdag 25 augustus 2018
Willy's en Marjetten seizoen 1 Van het grappigste dat Vlaanderen ooit heeft voortgebracht.