Willy's en Marjetten seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Willy's en Marjetten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Willy's en Marjetten.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Willy's en Marjetten (Seizoen 1) dateert van 2006.
Willy's en Marjetten Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Willy's en Marjetten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Willy's en Marjetten seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Willy's en Marjetten Serie Informatie
Willy's en Marjetten is een Komedie-serie uit 2006.
In een Vlaams huis in een Vlaams dorp maken enkele Willy's samen met enkele Marjetten televisie. Vroeger had je enthousiastelingen die vrije radio maakten, met eenzelfde enthousiasme maken deze Willy's en Marjetten onder hun kerktoren vrije televisie. Op hun eigenzinnige, niet geheel eigentijdse wijze verslaan ze de actualiteit en knutselen ze programma's in elkaar.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,11 met in totaal 33 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.