I Just Want My Pants Back seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie I Just Want My Pants Back? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van I Just Want My Pants Back.
Het laatste bij ons bekende seizoen van I Just Want My Pants Back (Seizoen 1) dateert van 2011.
I Just Want My Pants Back Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van I Just Want My Pants Back? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over I Just Want My Pants Back seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
I Just Want My Pants Back Serie Informatie
I Just Want My Pants Back is een Komedie / Drama-serie uit 2011-2012. met onder meer de acteurs Sunkrish Bala, Chris Parnell en Elisabeth Hower .
Jason Strider en zijn vrienden proberen hun weg te vinden in het leven en hebben het lastig met daten, seks en overleven als volwassenen. Ze vinden relaxen, naar cafés gaan en onenightstands scoren dan ook belangrijker dan verantwoordelijk nemen en een vaste baan zien te krijgen. Wanneer een onenightstand de spijkerbroek van Jason steelt en hij ook nog eens verliefd op haar wordt, besluit hij haar en zijn broek op te sporen. Tijdens zijn queeste wordt Jason langzaam steeds volwassener.