• 9.369.869 stemmen

Genre: Muziek / Reality

Oorsprong: België

Met onder meer: Free Souffriau, Danira Boukhriss Terkessidis en Stan Van Samang

Release datum: vrijdag 8 september 2006

Eerst uitgezonden op: één (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Steracteur Sterartiest

Tien acteurs nemen het tegen elkaar op en zingen voor het goede doel. Een evenwichtige mix van mannen en vrouwen, jong en oud, bekende en minder bekende namen, ervaren rotten en aanstormende talenten. De acteurs en actrices hebben hun sporen verdiend in televisiefictie, musicals, films en theater. Ze voelen zich met andere woorden helemaal thuis op een set, maar hoe houden ze stand op een podium tijdens een liveshow op televisie? Elke acteur zingt een bekend nummer. De kijkers beslissen op het eind via sms, televoting of digitale televisie wie afvalt of doorgaat.

Meningen over Steracteur Sterartiest

avatar van arevee

arevee

dinsdag 4 december 2018
Steracteur Sterartiest seizoen 4 Ik vond die eerste seizoenen nog wel wat hebben maar dit seizoen was echt niks, niveau lag erg erg laag (wat een verschil met bv een Stan Van Samang of zelfs Roel Vanderstukken in het eerste seizoen). Presentatie was je dat niet. Nope dit was niks.