Daktari seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Daktari? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Daktari.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Daktari (Seizoen 4) dateert van 1968.
Daktari Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Daktari? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Daktari seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Daktari Serie Informatie
Daktari is een Avontuur / Familie-serie uit 1957-1969. Geregisseerd door Andrew Marton met onder meer de acteurs Marshall Thompson, Hari Rhodes en Cheryl Miller .
De dierenarts dokter Tracy staat aan het hoofd van het Wameru Study Center for Animal Behavior, een opvang voor dieren in nood ergens in het oosten van Afrika. Het team van dokter Tracy bestaat uit zijn dochter Paula, de jonge Amerikaan Jack Dane en de uit Afrika afkomstige Mike Makula. Verder wordt Tracy vergezeld door de schele, tamme leeuw Clarence en de slimme, soms ondeugende chimpansee Judy. In het studiecentrum beschermt het gezelschap de wilde dieren van het lokale wildreservaat tegen stropers en andere bedreigingen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,24 met in totaal 71 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.