• 9.372.468 stemmen

Ontwikkeld door: Nele Verschelde

Met onder meer: Door van Boeckel, Sien Eggers en Luk De Visscher

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: zondag 18 september 1983

Eerst uitgezonden op: BRT (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Liegebeest

Het Liegebeest is een vreemd groen wezen dat ervan houdt mensen in de maling te nemen. Hij woont in een kasteel dat op het Regenboogeiland door de lucht zweeft. In het kasteel woonde ooit een koninklijke familie, waarvan nu alleen nog Dikkie, een verwend prinsje, is overgebleven. Andere bewoners zijn Dikkies vriendjes Willem en Fientje, de kokkin Bomma, Augustijn de dichter, ridder Korneel en Pepijn de goochelaar. Froes de professor vindt van alles uit, hij heeft onder andere van twee oude koffiepotten de robots Victor en Victoria gemaakt.

logo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Liegebeest seizoen 5?

Meningen over Liegebeest

avatar van Esteban

Esteban

woensdag 27 december 2017
Liegebeest seizoen 1 Als kind was ik mega-fan van deze reeks. Door de vele jaren heen ben ik om de één of andere reden het liedje (intro) nooit vergeten. Onlangs voor een spotprijs gezien op DVD, maar toch niet meegenomen. Soms moet je nostalgie gerust laten en het ideaalbeeld in je hoofd behouden, denk ik dan.