• 9.385.030 stemmen

Liegebeest

Liegebeest seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Liegebeest? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Liegebeest.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Liegebeest (Seizoen 4) dateert van 1986.

Liegebeest Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Liegebeest? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Liegebeest seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Liegebeest Serie Informatie

Liegebeest is een Avontuur / Familie-serie uit 1983-1987. met onder meer de acteurs Luk De Visscher, Piet Van Putten en Sien Eggers .

Het Liegebeest is een vreemd groen wezen dat ervan houdt mensen in de maling te nemen. Hij woont in een kasteel dat op het Regenboogeiland door de lucht zweeft. In het kasteel woonde ooit een koninklijke familie, waarvan nu alleen nog Dikkie, een verwend prinsje, is overgebleven. Andere bewoners zijn Dikkies vriendjes Willem en Fientje, de kokkin Bomma, Augustijn de dichter, ridder Korneel en Pepijn de goochelaar. Froes de professor vindt van alles uit, hij heeft onder andere van twee oude koffiepotten de robots Victor en Victoria gemaakt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,54 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.