Ed, Edd n Eddy seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Ed, Edd n Eddy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ed, Edd n Eddy.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ed, Edd n Eddy (Seizoen 2) dateert van 1999.
Ed, Edd n Eddy Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Ed, Edd n Eddy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ed, Edd n Eddy seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ed, Edd n Eddy Serie Informatie
Ed, Edd n Eddy is een Animatie / Komedie-serie uit 1999-2000. Geregisseerd door Danny Antonucci met onder meer de acteurs Matt Hill, Sam Vincent en Tony Sampson .
De serie draait om drie jongens genaamd Ed, Edd en Eddy. Samen met andere kinderen wonen ze in een buitenwijk van een plaats genaamd Peach Creek. De bedoeling van de Eddy's is om geld te verdienen voor kaakkrakers, oftewel toverballen, en hiervoor bedenken ze de meest uiteenlopende methodes. Deze draaien meestal uit op een fiasco.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 21 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.