• 9.384.396 stemmen

Vaders & Moeders

Vaders & Moeders seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Vaders & Moeders? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Vaders & Moeders.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Vaders & Moeders (Seizoen 1) dateert van 2017.

Vaders & Moeders Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Vaders & Moeders? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Vaders & Moeders seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Vaders & Moeders Serie Informatie

Vaders & Moeders is een Komedie / Drama-serie uit 2017.

Vaders & Moeders volgt drie jonge, geslaagde stellen, die naast elkaar wonen en het perfecte leven leiden... zo lijkt het. De realiteit is een stuk chaotischer: uitpuilende agenda’s, werkstress, opstandige kinderen, onvervulde ambities en een kapotte droger. Loopt de relatie nog wel zo lekker? Van alledaags gedoe tot ingewikkelde levensvragen, de buren bespreken alles met elkaar. Wanneer Daan en Esther verhuizen, worden ze door hun nieuwe buren hartelijk verwelkomd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.