K3 Zoekt K3 seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie K3 Zoekt K3? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van K3 Zoekt K3.
Het laatste bij ons bekende seizoen van K3 Zoekt K3 (Seizoen 1) dateert van 2015.
K3 Zoekt K3 Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van K3 Zoekt K3? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over K3 Zoekt K3 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
K3 Zoekt K3 Serie Informatie
K3 Zoekt K3 is een Reality / Spelprogramma-serie uit 2015. met onder meer de acteurs Gert Verhulst, Kristel Verbeke en Karen Damen .
Daar Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke hadden aangegeven in 2015 uit elkaar te zullen gaan, werd een talentenjacht georganiseerd naar drie nieuwe K3-leden. In K3 Zoekt K3 maken enthousiaste meiden kans om hun grote droom in vervulling te zien gaan. Een plekje in de nieuwe K3 krijg je echter niet zomaar. Zowel juryleden Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst als een publieksjury van kinderen, mama's, papa's en grootouders beslissen mee. Wie sturen zij door naar de bootcamp? Wie krijgt een felbegeerde plek in de liveshows? En welke drie meiden mogen zich uiteindelijk de nieuwe K3 noemen?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.