• 9.384.077 stemmen

Alfa Papa Tango

Alfa Papa Tango seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Alfa Papa Tango? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Alfa Papa Tango.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Alfa Papa Tango (Seizoen 1) dateert van 1990.

Alfa Papa Tango Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Alfa Papa Tango? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Alfa Papa Tango seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Alfa Papa Tango Serie Informatie

Alfa Papa Tango is een Actie / Drama-serie uit 1990. met onder meer de acteurs Nolle Versyp, Machteld Ramoudt en Jo De Meyere .

Alfa Papa Tango speelt zich af in een brandweerkazerne in een metropool. Vandaar rukken de brandweerlieden uit voor het blussen van branden en allerlei andere interventies. De samenwerking binnen de brigade verloopt over het algemeen vlot, al moeten ook in de kazerne geregeld wel eens brandjes geblust worden. De brandweerlieden hebben allemaal wel hun eigen geschiedenis en hun eigen problemen en die wegen soms door op hun onderlinge relaties.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.