• 9.369.659 stemmen

3,13 12 stemmen + Mijn stem

Genre: Drama / Thriller

Oorsprong: België

Ontwikkeld door: Dirk Impens

Met onder meer: Charlotte Vandermeersch, Peter Van den Begin en Koen De Bouw

Release datum: donderdag 3 april 2014

Eerst uitgezonden op: VTM (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Deadline 25/5

Marianne Smidt werkt niet langer als journaliste, waardoor ze meer tijd heeft voor zichzelf en voor haar zoontje Seppe. Haar rustige leven wordt echter door elkaar geschud wanneer Seppe en zijn klasgenoten het slachtoffer worden van een CO-vergiftiging op school. Een ongeluk met dramatische gevolgen volgt en er wordt druk gespeculeerd over de oorzaak. Alles wijst op een menselijke fout, maar Marianne vermoedt dat er meer aan de hand is. Ze pikt haar baan bij Gazet van Antwerpen terug op, want ze gelooft principieel dat de waarheid moet verteld worden. Altijd en overal.

Meningen over Deadline 25/5

avatar van Toontje G

Toontje G

maandag 20 juni 2022
Deadline 25/5 seizoen 1 Inderdaad, vorige serie was beter. Iets te veel politiek geneuzel. Maar des al niet te min een aardige serie.
avatar van arevee

arevee

dinsdag 4 december 2018
Deadline 25/5 seizoen 1 Erg matig vervolg van deadline 14/10, seizoen één mengde erg degelijk politiek, spanning, intrige, beetje romantiek, onrecht, ... samen tot één meer dan degelijk geheel. S2 heeft ook veel van die dingen maar ze passen echt niet in mekaar. Blijft een rommelig boeltje met veel meer potentieel dan wat er uiteindelijk uit voortkomt. Jammer, ik zou graag een reeks zien m.b.t. de verkiezingen van volgend jaar in België overigens .