Flodder seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Flodder? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Flodder.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Flodder (Seizoen 5) dateert van 1998.
Flodder Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Flodder? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Flodder seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Flodder Serie Informatie
Flodder is een Komedie-serie uit 1993-1998. Geregisseerd door Dick Maas met onder meer de acteurs Nelly Frijda, Coen van Vrijberghe de Coningh en Stefan de Walle .
Het volstrekt asociale gezin Flodder woont in een chique buurt. De moeder is de baas in het gezin en maakt zich verdienstelijk met het stoken van jenever. De zonen zijn niet onbekend bij de politie en de welgevormde dochter Kees neemt het niet zo nauw met de zeden. Keer op keer ontstaan er spanningen en irritaties met de buurtbewoners en dit leidt uiteraard tot allerlei komische situaties.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,29 met in totaal 563 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.