Gåsmamman seizoen 8?
Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Gåsmamman? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Gåsmamman.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Gåsmamman (Seizoen 7) dateert van 2024.
Gåsmamman Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Gåsmamman? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gåsmamman seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Gåsmamman Serie Informatie
Gåsmamman is een Thriller-serie uit 2015-2024. Geregisseerd door Richard Holm met onder meer de acteurs Alexandra Rapaport, Magnus Roosmann en Clara Christiansson .
Sonja leidt een vrij zorgeloos leven met haar geliefde familie. Frederick, haar man, heeft een marihuana onderneming die de familie voorziet van een mooi leven. Echter, het leven is zwaar en Sonja wordt gedwongen een gevaarlijk spel te spelen met zowel de georganiseerde misdaad en de politie om haar kinderen te beschermen. Ze kan niet meer zeker zijn van wie haar vrienden zijn en wie ze kan vertrouwen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,65 met in totaal 44 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.