Teacher's Pet seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Teacher's Pet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Teacher's Pet.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Teacher's Pet (Seizoen 2) dateert van 2001.
Teacher's Pet Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Teacher's Pet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Teacher's Pet seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Teacher's Pet Serie Informatie
Teacher's Pet is een Animatie / Familie-serie uit 2000-2002. Geregisseerd door Timothy Björklund met onder meer de acteurs Nathan Lane, Cree Summer en David Ogden Stiers .
Teacher's Pet volgt het leven van de elfjarige Leonard en zijn hondje Spot. De twee zijn zo goed als onafscheidelijk en Spot wordt dan ook erg jaloers wanneer Leonard elke ochtend naar school vertrekt zonder hem. In een poging de hele dag met Leonard door te brengen, besluit Spot zich als jongetje te verkleden en zichzelf Scott te noemen. Op deze manier kan hij mee naar school en maken ze allerlei avonturen mee.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.