Grandfathered seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Grandfathered? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Grandfathered.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Grandfathered (Seizoen 1) dateert van 2015.
Grandfathered Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Grandfathered? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Grandfathered seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Grandfathered Serie Informatie
Grandfathered is een Komedie-serie uit 2015-2016. Geregisseerd door Ken Whittingham met onder meer de acteurs John Stamos, Josh Peck en Paget Brewster .
Wat is de snelste manier om een halt toe te roepen aan het leven van een vrijgezel? Het vaderschap? Niet helemaal. Jimmy ontdekt dat hij niet alleen een vader is, maar zélfs een grootvader. De succesvolle restaurateur is het gewend om de meest gladde, knappe en vrijgezelle man in de kamer te zijn. Alles veranderd wanneer zijn volwassen zoon Gerald en zijn baby Edie ten tonele verschijnen. Nu dient Jimmy een leven van zaligmakende egoïsme achter zich te laten en zich te realiseren dat hij in een ogenblik van vrijgezel naar grootvader is getransformeerd.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.