Cutting It seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Cutting It? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Cutting It.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Cutting It (Seizoen 4) dateert van 2005.
Cutting It Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Cutting It? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cutting It seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Cutting It Serie Informatie
Cutting It is een Drama / Romantiek-serie uit 2002-2005. Geregisseerd door Julie Anne Robinson met onder meer de acteurs Amanda Holden, Sarah Parish en Sian Reeves .
Allie Henshall en Gavin Ferraday zijn partners in de liefde en ook op zakelijk gebied. Ze zijn de eigenaars van de Henshall Ferraday kapsalon waar de zussen van Allie, Darcey en Sydney, ook werken. Allie wil uitbreiden maar plots duikt Mia Bevan, een oude rivale van Allie, op en koopt het pand dat Allie op het oog had. Wanneer blijkt dat Mia getrouwd is met de ex van Allie wordt het duidelijk dat dit gaat leiden tot de nodige problemen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.